Pri kraju današnje emisije Nedjeljom u 2, Aleksandar Stanković je Zoranu Predinu, slovenskom kantautoru i vođi nekada vrlo popularnog Lačnog Franza, doveo gosta iznenađenja.

Predinov „čovjek iz budućnosti", čovjek kojem se divi je Zadranin Jure Zubčić. Mladić koji je kazneno je prijavljen zbog uništavanja tuđe imovine, jer je na fasadi zgrade zadarskog Mjesnog odbora na Stanovima sprejem ispravio grafit „Ubi Srbina" dodavši slovo lj ispred ubi.

Zubčić je u emisiji Nedjeljom u 2 ispričao za gledatelje i Predina kako je želio da se javi osoba koja ga je anonimno prijavila pa da razgovaraju s argumentima na stolu. Rekao je kako u Zadru postoji tiha većina koja razumije njegov postupak, ali i glasna manjina koja ga preko anonimnih komentara želi ga zastrašiti.- Tako je bilo i kada sam napisao otvoreno pismo zastupniku Željku Glasnoviću nakon čega sam dobio prijetnje smrću. Prijavio sam to policiji i DORH-u nakon čega su pokušali tu osobu prikazati neuračunljivim, ispričao je Jure Zubčić.

Za Predinovog Lačnog Frnca rekao je kako je to starije od njega ali je on odrastao uz glazbu koja je starija od njega. I na kraju je Zubčić sa svojim košarkaškim habitusom bližem sadašnjem Predinu - košarkaškom fanatiku, pozvao ga na utakmicu KK Zadar u Krešin dom. Predin koji je odrastao s košarkom poziv je primio sa zadovoljstvom, osobito jer će u ožujku u Zadru predstaviti svoju novu knjigu "Glavom kroz zid".