S Kwameom Vaughnom na playu i Petrom Marićem u prvoj petorci krenuo je Nazor u odrađivanje prvenstvene utakmice protiv Gorice. Mnogi pribojavali kako će Zadar pasti pod teretom buduće utakmice protiv Mege Bemax, te kako igra neće biti na nekoj visokoj razini, što se pokazalo točnim, ali je i to bilo dovoljno za konačno slavlje 77:85.

Domaćini su kakvu-takvu kontrolu imali do polovice prve četvrtine, kad su i vodili 12:11. Nakon tog slijedi Zadrova serija te na trenutak i devet poena razlike (15:24). U drugoj četvrtini domaćini se vraćaju u život te miniserijom Majcunića od 5 poena stižu na 24:25. Morao je Nazor posegnuti za Littleom, pa i Božićem koji igra sa zaštitnom maskom (nije mu baš "sjela", sudeći po stalnom popravljanju na glavi). Nije pomoglo, Gorica polovicom četvrtine kontrolira vodstvo (30:27), pa idu opet na teren i Dašić i Žorić.
Iznervirani Žorić dobiva tehničku pogrešku, nešto kasnije i trener Nazor, a igra Zadra sve je tromija, napadi bezidejni i sve se svodi na pokoju pogođeni tricu. Domaćini najviše preko Vučića i Natalija koriste situaciju te u jednom trenutku imaju čak i šest poena prednosti (34:28). Zorić zakucavanjem te Brzoja i Marić tricama donekle smiruju požar, no na poluvrijeme s prednošću ipak idu domaćini (38:36).

Nije sigurno bilo ugodno igračima Zadra na poluvremenu u svlačionici, no Nazorova prodika daje rezultat. Nije to neka briljantna igra, ali nakon trice Vaughna i Marića za 46:48 Zadar barem kontrolira vodstvo te uoči posljednje četvrtine ima 57:61.

Rezultat ne dopušta Nazoru rotaciju i preveliko opuštanje, tek je Little dobio malo dužu poštedu na klupi. Bez Magarityja, Krajine i Planinića nema puno alternativnih opcija, no srećom večeras je napokon proradio Vaughn. Posljednju četvrtinu otvara blokadom, asistencijom, dvama skokovima, opet blokadom, a onda idu dvije dvice i četiri pogođena bacanja, sve do 68:74.

Kad je Vaughn stao, promašio tricu i izgubio loptu, domaćini su brzo stigli nadomak izjednačenja, čak i imali pokušaj trice pri 74:77. Promašili su a na drugoj strani postigao ju je onaj od kojega bi se to najmanje očekivalo - Božić. Imao je ovaj dvojac mirnu ruku izvodeći u završnici bacanja, pa je Zadar slavio 77:85.

Najefikasniji igrač susreta bio je Kwame Vaughn s 24 postignuta poena.