Udruga CINAZ unutar kojeg djeluje klub mladih KLOOZ organizira besplatni uvodni tečaj talijanskog jezika, kojeg će voditi profesorice talijanskog jezika i volonterke Udruge CINAZ, Anđela i Anamarija Šindija.

Uvodni tečaj talijanskog jezika namijenjen je osobama koje nemaju nikakvog predznanja iz talijanskog jezika. Polaznici će na tečaju naučiti čitati i pisati talijanski jezik po pravilima te koristiti jednostavan vokabular talijanskog jezika koji se odnosi na neposrednu okolinu, predstaviti sebe i drugu osobu te postaviti par pitanja o njima. Polaznici će naučiti korisne, svakodnevne izraze na talijanskom jeziku te se upoznati s jednostavnim gramatičkim strukturama (određeni i neodređeni član imenica, osobne zamjenice, jednostavna glagolska vremena).

Po završetku tečaja polaznik će moći jednostavnim izrazima opisati sebe i svoju obitelj, druge ljude i uvjete života. 

Zbog kratkog trajanja radionice, polaznici nakon tečaja neće moći održavati samostalnu komunikaciju, ali će dobit dobre osnove za daljnje učenje jezika. Polaznici trebaju biti spremni na izvršavanje domaćeg rada nakon svake radionice kako bi što bolje usvojilo gradiva koje se učilo na satu.

Tečaj će se održavati svakog četvrtka, od 7. veljače do 7. ožujka, u pet termina, od 18.00 do 19.30 sati . Broj polaznika je ograničen, dob nije (ali prednost uvijek imaju mladi), a prijave se zaprimaju do srijede 6 veljače do 12 sati. Prijaviti se možete putem prijavnice: https://bit.ly/2Gb8L7a
Tečaj se održava u u udruzi CINAZ. Svi odabrani polaznici će dobiti informacije dan uoči tečaja. Za dodatne informacije se možete javiti na: [email protected]