Supružnici Žuvela reagirali su na odgovor sutkinje Ivane Klišmanić, u kojem se najavljuje brzo rješenje sudskog spora koji se vodi oko stanova u Ulici Knezova Šubića Bribirskih.

- Sutkinja Ivana Klišmanić, predsjednica Zemljišno knjižnog odjela Općinskog suda u Zadru očituje „kako će vrlo brzo sudsko rješenje od 14.srpnja 2017.g.biti provedeno u zemljišnim knjigama."To znači da će se svi vlasnici stanova koji imaju papire (KPU op. MŽ), pa tako i vlasnici poslovnog prostora u Ulici Knezova Šubića Bribirskih 4, moći upisati u zemljišnik i etažirati svoje nekretnine".

U istom tekstu se navodi da je posljednji prigovor bio u travnju 2018.,kako je „napisala sutkinja predsjednica zemljišno knjižnog odjela"-na taj prigovor nema odgovora(op MŽ)

Rješenje Rz-182/14 je navodno sutkinja Klišmanić dobila iz tvrtke Pominvest. Pominvest je preuzeo nekretnine Zagrebačke banke. Da je to nemoguće potvrđuju riječi odvjetnice Ane Smoljan Zanki da su svi stanari bili blokirani „zbog prigovora Žuvele za koje (iz sudskog očitovanja) ne znamo jesu li bili odbačeni,odnosno uvažavani ako su se ponavljali". Ovdje se spominju stanari, od kojih Žuvele ne traže ništa, što stanari znaju, kao i novinarka i POMINVEST, koji se služi poluistinama, jer preko stanara žele doći do poslovnog prostora a nisu niti u KPU-prilog. Nije upisana ni Zagrebačka banka ni Pominvest.

Molim da se objavi samo ovo - NIKADA nismo izvlašteni, majka nam je brisana iz zemljišnih knjiga, a Zagrebačka banka nikada nije bila vlasnikom, što nije teško provjeriti na portalu Uređena zemlja za čest.9738 KO Zadar. Novinarki smo također pokazali spor POMINVESTA s gradom Zadrom iz 1994.g. Nas nitko nije tužio. A grad Zadar nikad nije bio posjednik ni vlasnik, o čemu dostavljamo potvrdu.

Novinarka piše o pritisku javnosti na pravosuđe spominjući Akciju mladih i MOST ali ne i članove HDZ-a, koji su glavni akteri prosvjeda, stoji u reagiranju što ga potpisuje Damir Žuvela Puntel.