Ivanka Maraš i Branka Pelikan osvojile su glavnu nagradu iz bogatog fonda nagradne igre "Jesen u Soniku" - poklon bon u iznosu od 24.000 kuna.

Listiće sretnih dobitnica među stotinjak tisuća ubačenih kupona danas je u prostorijama Novog radija izvukao popularni pjevač Ivica Sikirić Ićo. Kroz live prijenos kojeg su vodili Božidar Rebić i Franjo Judnič, izvučeni su i ostali dobitnici poklon bonova. Naime, Sonik je svoje kupce razveselio s ukupnim iznosom od vrtoglavih 100.000 kuna. Poklon bon od 2.000 kuna osvojili su Ana Olić, Željka Števanja, Marica Martinović i Ika Nimac, iznos od 4.000 kuna pripao je Suzani Kaziji i Isabelle Smolić, 6.000 kuna otišlo je Lovorki Sinovčić i Franki Magaš, dok će 12.000 kuna u Soniku potrošiti Danica Dušević i Zoran Pinčić.

- Sonik organizira nagradne igre otkad postoji. Ovo nam je druga godina u suradnji s Novim radiom i vrlo smo zadovoljni s brojem kupona. Od 12. studenog do 31. prosinca ubačeno je između 90 i 100 tisuća listića. Već sada mogu najaviti i treću nagradnu igru "Jesen uz Sonik", a možda budu i veći iznosi. Sve ovisi o poslovanju, uvijek darujemo koliko možemo. Ovim putem čestitam svim dobitnicima, neka dobro iskoriste poklon bonove, a oni koji nisu imali toliko sreće, neka igraju dogodine, poručio je Nikola Sorić, vlasnik trgovačkog lanca koji je poznat i kao jedan od najvećih donatora Opće bolnice Zadar.