NOVO

Na mjestu događaja izvršen je očevid u ulici Don Bože Milanovića gdje je požar izbio na dva vozila. Utvrđeno je kako je požar izazvan otvorenim plamenom ili dijelovima gorivih tvari, a u požaru su oštećena oba vozila.

Izgorjeli su prednji dijelovi automobila, pri čemu je nastala materijalna šteta koja iznosi više desetaka tisuća kuna. U tijeku je daljnje kriminalističko istraživanje u vezi kaznenog djela dovođenja u opasnost života i imovine općeopasnom radnjom ili sredstvom. Neslužbeno doznajemo kako su automobili u vlasništvu vlasnika zgrade i jednog od stanara.

RANIJE

Noćas oko 01.15 sati u Ulici don Bože Milanovića izbio je požar na vozilima Alfa Romeo (ZD) u vlasništvu 31-godišnjaka i Subaru (ZD) u vlasništvu 56-godišnjaka.

Požar su ugasili vatrogasci, a u tijeku je kriminalističko istraživanje u sklopu kojeg se na mjestu događaja provodi očevid, kojim će se utvrditi uzrok požara, materijalna šteta te ostale okolnosti požara u zadarskom kvartu Maslina.

Podsjetimo, nedavno su gorjela i dva automobila na zadarskoj zaobilaznici, za koje je provedenim očevidom potvrđeno da je požar izazvan namjerno.

Više informacija o ovom slučaju bit će poznato u popodnevnim satima. Donosimo fotografije s mjesta događaja!