Inicijativa „Mišancija" i udruge „Zapis" i „Eko-Zadar" pozivaju Vas na poetično i svrhovito druženje u četvrtak u 19 sati u Knjigozemskoj uoči završetka kampanje „Svim´ na Zemlji, daruj drvce!". Druženje će započeti čitanjem djela nadahnutih okolišem od strane članova i članica Udruge zadarskih pisaca „Zapis", a nakon čega će biti nastavljeno druženje uz slušanje oldiesa i skupljanje donacija za obnovu ugroženih šumskih područja Zadarske i Šibensko-kninske županije.

Bit će ovo ujedno i posljednje fizičko skupljanje donacija, a svi oni koji ne stignu na druženje mogu svoje donacije uplatiti na IBAN udruge Eko Zrmanja HR9724070001500003882. Kako biste dobili zahvalnicu ili potvrdu o donaciji te fotografije i izvještaje koji će popratiti sve faze nastanka novog zelenila, možete ostaviti svoje podatke u online obrascu kojega ćete pronaći u poveznici na kampanju „Svim´na Zemlji, daruj drvce!" https://www.facebook.com/events/368137380630844/ ili slanjem upita na mail: [email protected]

Prikupljenim sredstvima kupit će se mladice stabala čiju će vrstu i mjesto sadnje odrediti lokalne šumarije zadarskog i šibensko-kninskog područja, a zatim će se na jesen 2019. godine organizirati akcija pošumljavanja na koju ćete biti na vrijeme pozvani.