Stigli su nalazi obdukcije tijela iz Sukošana koje je u nedjelju postalo mjesto nezapamćenog krvoprolića. Podsjetimo, 61-godišnji Čedomir Keran u dvojnoj obiteljskoj kući, nakon ranijih nesuglasica, ubio je 64-godišnju sestru, njenu 81-godišnju svekrvu i 37-godišnjeg sina.

- Obdukcija provedena u Općoj bolnici Zadar pokazala je da su uzrok smrti višestruke ozljede glave nanesene bridovitim (op.a. oštrim) predmetom, potvrdila nam je glasnogovornica PU zadarske Ivana Grbin. Iz Županijskog državnog odvjetništva, koje je kao nadležno tijelo naložilo obdukciju, očekujemo više detalja o nalazima. Kao predmet počinjenja krvoprolića ranije se navodio tupi predmet no smrt su ipak uzrokovale ozljede nastale oštrom stranom još uvijek nepoznatog hladnog oružja. U javnosti se spominje sjekira no ta informacija ni danas nije dobila službenu potvrdu. Naime, policija na mjestu zločina nije pronašla oružje.

Od ranije je poznato na koji si je način život okončao trostruki ubojica. Keran se mopedom odvezao u polje iznad Sukošana te na području sv. Martina izvršio kombinirano samoubojstvo - zavezao je omču oko vrata te u sebe pucao automatskom puškom koju je ilegalno posjedovao. Prema rezultatima obdukcije, preminuo je od prostrijelne rane.