NOVO

Zadarska policija na mjestu zločina u Sukošanu potvrdila je kao se u obiteljskom domu u Sukošanu jutros dogodilo trostruko ubojstvo te kako je oko 15 sati mrtav pronađen i počinitelj zločina.

- Danas u 12:56 sati policija je zaprimila dojavu da se u Ulici Mladena Veleslavića 16 nalazi mrtvo tijelo ženske osobe. U kući su pronađena mrtva tijela članova obitelji, muškarca starog 38 godina te žena u dobi od 65 i 82 godine. Utvrđeno je da je kod svih smrt nastupila nasilnim putem, rekao je Bore Mršić, voditelj službe Kriminalističke policije PU Zadarske.

Nešto prije 15 sati u polju iznad Sukošana policija je mrtvog pronašla muškarca za kojeg se sumnja da je počinitelj ubojstva. Policija ne navodi uzrok smrti, ali se neslužbeno može doznati da se radi o samoubojstvu. Muškarac se ubio na imanju koje posjeduje u polju, gdje ga je policija otišla potražiti nakon ubojstva.

Susjedi koje smo zatekli uz mjesto događaja kažu da je počinitelj bio krasna osoba, šaljiva i tolerantna te im ga je teško povezati s ovim događajem.

Policijski službenici i dalje provode očevid u kući, koji će potrajati do kasnih sati.

RANIJE

Prema neslužbenim informacijama samoubojica je nakon ubojstva u polju iznad Sukošana počinio samoubojstvo. Informaciju o vješanju glasnogovornica PU zadarske Ivana Grbin nije nam htjela potvrditi. S informacijama će izaći na terenu u 16 sati.

Nezapamćena tragedija dogodila se danas u Sukošanu, u kojem je muškarac Č. K. hladnim oružjem ubio sestru, njezinog sina i još jednu ženu koja je živjela u kućanstvu. Kako doznajemo, riječ je o imovinsko-pravnom sukobu o kojem su mediji izvijestili prije nekoliko mjeseci, kada je obitelji koja je živjela u kući na zahtjev ženinog brata, današnjeg ubojice, isključena struja.

Policija je u oko 12:55 sati primila dojavu kako je muškarac hladnim oružjem oduzeo život tri osobe. Potvrđene su informacije o stravičnom događaju u Sukošanu, no svi detalji znat će uskoro se po završenom očevidu, kako javljaju iz PU zadarske. Ubojica je u bijegu i policija za njim intenzivno traga.

Kuća je bila predmet sudskog spora, a nakon isključenja struje ubijena žena podigla je tužbu zbog smetanja posjeda, tražeći da sud donese privremenu mjeru radi sprječavanja nasilja i nastanka nenadoknadive štete te im vrati struju. Sudac Općinskog suda odbio je tužbu, navodeći joj da se obrati Elektri i zatraži ponovno priključenje električne energije.

Donosimo prve fotografije s lica mjesta!