I dok stabla sve više zaklanjaju pročistač otpadnih voda nasuprot Gradskog groblja, neugodan miris i dalje se širi, o čemu svjedoči otvoreno pismo našeg sugrađanina.

"Pošto nitko od moje bliže obitelji nije uhljeb slobodno vam mogu reći sljedeće...

Unatoč naslovu lokalnih novina iz ožujka ove godine i mjernih postaja za kakvoću zraka (priloženi screenshot), zrak u blizini pročišćavača u Zadru (Franka Lisice 79/A) užasno SMRDI.

Stoga se obraćam vama gospodine Peronja kao direktoru Odvodnje, vašem zamjeniku, gospodinu Pedišiću i iskreno svima čiju email adresu sam uspio naći na internetu, a smatram ih direktno ili indirektno odgovornim za situaciju. Držim da bi vi trebali biti upoznati sa situacijom i riješiti je.

Gospodine Jerak, smatram da ste vi jedna ili neodgovorna ili nesposobna osoba za obavljanje posla poslovođe UPOV centar jer uređaj ne funkcionira. Stoga vas molim da što prije nađete posao koji ste sposobni obavljati.

Za gospodu iz Grada Zadra:

Vi kao nadređeni gospodi u Odvodnji Zadar ste odgovorni za njihovo odgovorno tj. neodgovorno ponašanje na poslu, pa bih vas molio da kao što mene moj šef upozori na loše obavljen posao i po potrebi smjeni i smanji plaću, izvolite utjecati na svoje podređene.

Također držim da novinari trebaju biti upoznati sa situacijom u jednom turističkom i perspektivnom gradu kakvog ga volimo smatrati.

Molim vas, ako sam nekog nenamjerno izostavio s popisa slobodno dodajte".

Nadam se da će se problem što prije riješiti.
Pozdrav,
Stipe Kotlar