Tržnica Zadar d.o.o. je sa svojim partnerima organizirala akciju prikupljanja poklona za korisnike Socijalne samoposluge pri samostanu SV. Frane te korisnicima o kojima se brine udruga „Put", a ukupno za 65 korisnika.

Korisnicima su osigurani poklon paketi koji sadrže: paket liganja, daganja i kozica, 1 kg svinjskog vrata, domaće kobasice, 5 kg krumpira, 2-5 kg povrća i voća, slastice i kruh, butelju vrhunskog vina, 1l piva te 500-600 kn kao poklon bon za kupnju proizvoda, okvirne vrijednosti oko 1.000 kn po paketu.

U akciji su sudjelovali partneri Tržnice Zadar Sarag, Marikomerc, Tvornica kruha Zadar, Mesnica Paleka, Mesnica Biloglav, Vina i likeri Fiolić, Zadarska pivovara, trgovci i poljoprivredna gospodarstva s Tržnice Relja i Poluotok te vrijedni djelatnici Tržnice Zadar d.o.o..

- Zahvalni smo što smo dobili priliku da napravimo dobro djelo i pomognemo svojim sugrađanima u ovo najljepše doba godine. Zahvalni smo udruzi Put, samostanu Sv. Frane i obitelji Blaslov koji su nam omogućili da realiziramo ovu akciju i iskreno se nadam da ćemo sve ponoviti i to više puta godišnje. Zahvaljujem svim partnerima Tržnice koji su nesebično i financijski i radom omogućili realizaciju akcije, istaknuo je direktor Tržnice Zadar Tomislav Letinić.

- Samo Gospodinu našem hvala za svo dobro koje za nas ima!, rekla je voditeljica udruge "Put" Igris Smrkinić.