Gradonačelnik Zadra Branko Dukić uputio je čestitku u povodu blagdana Božića i nadolazeće Nove 2019.godine.

Drage Zadranke i Zadrani,

ovo je vrijeme omiljeno u mojoj, a vjerujem i vašim obiteljima. Okupljamo se i provodimo više vremena s našim najdražima u razgovoru, smijehu i zajedničkom druženju.

Slavimo ove dane vodeći se vrijednostima Božića, a to su prije svega razumijevanje i briga za one kojima je pomoć najpotrebnija. Zadrani jako često znaju pokazati otvoreno srce, a svaki Božić je dodatna prilika za dobrotu koja nas spaja kao građane ovog grada.

Iza nas je godina velikih uspjeha i slavlja u kojoj se po tko zna koji put pokazalo da su Zadrani spremni i sposobni za velike stvari. Ponosni smo na naše uspjehe, na napredak koji naš grad i naši sugrađani postižu godinu za godinom, no krasi nas i jaka želja za novim postignućima. Upravo vrijedan rad u ovoj godini, naši dosadašnji uspjesi i pobjednički gen zalog su optimizma za godinu koja je pred nama.

Skromni, ali svjesni svojih potencijala okupimo se i u godini koja slijedi s ciljem ostvarenja snova naše djece. Omogućimo im uvjete da u svom Zadru žive ugodno, zaposle se i zasnuju obitelj.

Svim sugrađankama i sugrađanima želim blagoslovljen Božić, mir i veselje u danima koji su pred nama te sretnu i uspješnu 2019. godinu.