Iz PU zadarske jutros su obavijestili javnost o detaljima šokantnog događaja koji se u nedjelju dogodio u Biogradu.

Policijski službenici Policijske postaje Biograd provode kriminalističko istraživanje nad 68-godišnjakom, kojeg se sumnjiči za više teških kaznenih djela na štetu 67-godišnje supruge. Jučer ujutro oko 9.45 sati u Osječkoj ulici on ju je prvo udario VW Polom, a potom je na podu pregazio istim vozilom. Nakon što joj je 65-godišnjak pomogao i sklonio je s ulice, 68-godišnjak im je prišao te ozlijeđenoj ženi nožem zadao dvije ozljede, u predjelu gornjeg dijela trupa i lica. Građani su zvali policiju, a ozlijeđena žena je s teškim tjelesnim ozljedama zadržana na liječenju u bolnici. 

U nasrtaju vozilom lakše je ozlijedio još dvoje građana, 68-godišnjak te 67-godišnja prijateljica napadnute žene. Odmah nakon događaja 68-godišnjak je uhićen i priveden u prostorije policije, zbog sumnje u dovođenje u opasnost života i imovine općeopasnom radnjom ili sredstvom i teško ubojstvo u pokušaju. Muškarac policiji dosad nije prijavljivan, ali je poznato kako nije bio u dobrim odnosima sa suprugom.

S ovim događajem na kraju 2018., godina na izmaku ostat će, nažalost, u zadarskoj javnost zapamćena po dva monstruozna slučaja nasilja nad ženama.