Što je za vas najvažnije kod ukrašavanja doma u nadolazećim blagdanima? U većini domova glavni dio tradicionalne proslave je ukrašavanje božićnog drvca. Jeste li vi već odabrali svoje?

Ne brinite - ako niste, imamo odličnu ponudu umjetnih božićnih drvca za Vas od sada dostupnih u Supernova centru u Zadru, na južnom ulazu u garažu.

Zašto su naše jelke i borovi toliko posebni?

Inspirirani ljepotom i bogatstvom planinskih borovih šuma na naše jelke prenijeli smo izgled, ljepotu i eleganciju pravih jelki i borova, koristeći posebne kanadske tehnologije u proizvodnji. Proizvodnja naših jelki i borova odvija se u tvrtki Grips PVC u Bugarskoj, koja iskustvo u proizvodnji borova bilježi još od 1991. godine. Svojim oblikom, granama i iglicama u Vaše domove unose zimsku svježinu i šarm prirodnih jelki i borova.

Proizvodi su vrhunske kvalitete, lako se montiraju, a struktura grana i iglica napravljeni su tako da se vrlo jednostavno oblikuju prilikom dekoracije.
Kod montiranja ne dolazi do rasipanja što našim jelkama daje postojanost, a Vama uživanje u Božićnom ugođaju u čistom i lijepo dekoriranom domu.
Uz jelke i borove u dimenzijama od 80 do 350 cm, u standardnoj ponudi imamo i više vrsta prekrasnih girlandi i ukrasnih vijenaca.

U ponudi imamo i gigantske jelke u dimenzijama do 15 metara, koje izrađujemo po narudžbi uz mogućnost dostave i montaže.

Odaberite savršeno drvce za Vas, unesite dašak blagdanske čarolije u Vaš dom uz ekološku osviještenost, a pri tome doprinesite očuvanju naših šuma