U Gradu Zadru otvorene su ponude izvođača za izgradnju višenamjenske zgrade i popratnih sadržaja u MO Novi Bokanjac. Pristigle su četiri ponude, dvije unutar zadane procijenjene vrijednosti od 1¸,2 milijuna kuna, a dvije s višom cijenom. Najnižu ponudu dao je Građevinski obrt Credo-ing iz Zadra, vlasnika Ive Festinija, od 1.144.097 kuna, a nešto nepovoljniju Krekić Avangrad (1.191.841 kn). Kulić-Invest iz Vinkovaca i Kardia d.o.o. iz Splita istaknuli su više ponude.

- Namjera je gradske uprave da omogući svim građanima mjesto okupljanja i prostor za razne aktivnosti kako bi se podigla ukupna kvaliteta života svih građana u svim dijelovima Zadra, pa je u tom kontekstu i planirana izgradnja zgrade Mjesnog odbora Novi Bokanjac, odnosno višenamjenske dvorane s popratnim sadržajem. Nakon objavljenog postupka javne nabave, upravo danas, 7. prosinca otvorene su 4 pristigle ponude za odabir izvođača za izgradnju te građevine, a po isteku zakonskih procedura, započet će sama izgradnja, poručuju iz gradske uprave.

Podsjetimo, zgrada bi trebala imati polifunkcionalnu dvoranu, dvoranu za predavanja, svlačionicu, wc... Površina zgrade bit će oko 180 metara četvornih, a pripadat će joj i vrt ukupne površine od oko 800 m2.

Rok za izjavljivanje žalbe ponuditelja je 10 dana od otvaranja ponuda.