ZADAR - Predsjednik Mjesnog odbora Ričine, Kristijan Kotlar poslao nam je fotografije koje pokazuju da je ponovno pukla cijev na dijelu bivše Biogradska ulice koja se zove Ulica braće Janka i Miroslav Perice.
Sukladno naslovu i izjavi gradonačelnika ( cijevi pucaju i pucat će) Branka Dukića, cijev je opet pukla na istom mjestu. To je drugi put u tri dana, podsjeća Kotlar.
Radnici Vodovoda nakon posljednjeg upozorenja izašli su na teren ali glavna vodovodna cijev nije dugo izdržala krpanje. Dokaz k tome je današnja poplava prometnice koja je sramotan prizor i za sve koji njom dolaze i odlaze iz Grada. Kotlar je zvao Vodovod ali se na dežurni broj nitko nije javljao pa su preko službe 112 ipak dozvali dežurnu ekipu.
Uslijed izlijeva vode, koju će netko morati i platiti, podigao se i nogostup, a kakve je posljedice  još izazvala poplava, vidjet će se kada se voda povuče.

Cijev na istoj prometnici više puta je pucala ove godine, zbog čega je Kotlar kao gradski vijećnik upozorio gradske vlasti na Gradskom vijeću.- Ako gradonačelnik Zadra bude i dalje ignorirao taj problem, kao vijećnik ću tražiti amandman da se na zbog pucanja vodovodnih cijevi ugrađuju zečji nasipi, ironičan je bio Kotlar.

Zato je ljutita bila jedna naša sugrađanka iz Smiljevca koja je pitala zbog čega taj dio grada  bez najave, od 11 sati nema vode. Pokušala je dobiti taj odgovor i u Vodovodu ali bezuspješno je držala slušalicu na uhu više od pola sata. Nema povratne informacije pa je nazvala nas, pitajući znamo li mi zašto nema vode. Vjerojatno, zato što na drugom mjestu curi i nestaje.