Ovaj petak započinje Friday Talks @InZad - serijal događanja na temu tehnologije i poduzetništva koje zajednički organiziraju Inovativni Zadar d.o.o. s partnerima Grad Zadar i Zadra Nova i sa zadarskom tvrtkom Rentlio.

Ova događanja organiziraju se u sklopu projekta InZad inkubator 2.0, financiranog u potpunosti u iznosu od 6.177 507,14 kn u sklopu poziva Razvoj poduzetničke infrastrukture, u okviru Operativnog programa Konkurentnost i kohezija. Temama promocije ženskog poduzetništva, novih tehnologija i digitalne proizvodnje istovremeno se promovira obnovljeni InZad inkubator, a sve s ciljem okupljanja lokalne poduzetničke zajednice oko zajedničkih tema

- Organizirajući ova događanja želja nam je svojim sugrađanima predstaviti zanimljive ljude koji nisu često u našem gradu, a čije savjete i iskustva uistinu vrijedi poslušati. Nadamo se da će njihove pozitivne priče potaknuti nekog iz publike na promjenu, na akciju, na poduzetnički pothvat, poručuju organizatori.

Cilj ovih događanja promocija je IT-a i poduzetništva, a tijekom studenog u Zadar dolaze Mateja Zbodulja iz tvrtke Agrivi, tvorac MAKERbuina, Albert Gajšak i osnivač Infinuma, Tomislav Car.

Friday Talks @InZad održavaju se u multimedijalnoj dvorani InZad inkubatora na adresi Grgura Budislavića 99 s početkom u 18h svaki petak tijekom studenog, a besplatne ulaznice mogu se preuzeti na web stranici fridaytalks.rentl.io.