ZADAR- U Zračnoj luci Zadar sinoć je prigodnom svečanošću obilježen dolazak 600,000-tog putnika. Nakon prošlogodišnjih 589,000 putnika riječ je o novom apsolutnom rekordu u prometu putnika, priopćeno je sa zadarskog aerodroma.   

Rekord putničkog prometa pripao je Jagodi Mihalenec koja je doputovala sinoć na letu OU632 Croatije airlines iz Zagreba. Putnica je nagrađena povratnom kartom na destinaciji po vlastitom izboru s polaskom iz Zračne luke Zadar. 

Nagradu joj je uručio direktor Zračne luke Zadar Josip Klišmanić. On je izrazio zadovoljstvo postignutim rezultatima i razinom usluge u ovoj godini. Zračna luka Zadar iz godine u godinu raste, a dosadašnje najave za sezonu 2019. obećavaju ne samo nastavak tog trenda, već značajan rast prometa putnika i još veću dostupnost Zadra i zadarske regije - rekao je tom prigodom direktor Klišmanić.

Zadarska rekorderka dobila je i cvijeće te se fotografirala u društvu direktora Klišmanića,  rukovoditelj sektora komercijale Tomislava Žepine koji je nagrađen za uspješena posao od Hrvatske turističke zajednice i Nikole Baraća, zaduženog za odnose s javnošću iz Zračne luke.