Ministarstvo regionalnoga razvoja i fondova Europske unije u suradnji s i Gradom Zadrom 20. studenoga će u Kneževoj palači organizirati Regionalne dane EU fondova, informativno-edukativno događanje s ciljem informiranja javnosti o korištenju fondova Europske unije.

Nakon otvaranja će se održati panel diskusija pod nazivom „Razvoj Zadra kroz fondove Europske unije" na kojoj će sudjelovati predstavnici institucija i lokalni poduzetnici s iskustvom korištenja sredstava iz fondova Europske unije, a zatim i stručna predavanja pod nazivom "EU fondovi kao mogućnost financiranja" na kojima će se predstaviti aktualni i budući natječaji.

Po završetku stručnog predavanja održat će se interaktivna radionica "Kako napisati projektni prijedlog i dobiti sredstva iz EU fondova za male i srednje poduzetnike?"

Putem interaktivnih radionica, panel diskusija i edukativnih sadržaja, polaznici će uz korisne savjete ujedno imati priliku razmijeniti iskustva i povezati se s predavačima i drugim sudionicima, sa svrhom jačanja suradnje na svim razinama i realizacije što većeg broja projekata.