Jutro nakon što su predane izborne liste za Mjesne odbore, gradonačelnik Branko Dukić obišao je njihova sjedišta na Brodarici i Puntamici kako bi predstavio projekte koji su u tijeku i najavio buduće radove. 

Na Brodarici je obnovljen prostor u kojem, u suradnji sa Sportskom zajednicom Grada Zadra, započinje besplatni rekreativni program za osobe zrele životne dobi. Vježbanje će se održavati utorkom i četvrtkom u 9 sati, a ovisno o interesu građana moguće je organizirati i poslijepodnevne termine. Do kraja godine bit će završeni i radovi na rekonstrukciji sportskog igrališta vrijedni 450.000 kuna, a naručen je i projekt zatvaranja sjeverne terase za potrebe umirovljenika.

- Ovdje moje izborno obećanje dolazi kraju. Želimo stvoriti prostor ugodan svim stanovnicima, a zahvaljujem i benediktinkama koje su nam ustupile zemljište za proširenje igrališta, istaknuo je Dukić koji se nakon Brodarice sa suradnicima uputio u jedan od najturističkijih dijelova grada - Puntamiku.

Tamo su predstavnici gradske vlasti najavili skorašnje dovršenje projekta obnove i nadogradnje zgrade Mjesnog odbora u kojoj osim odbora djeluje i ured Turističke zajednice Grada. Prema projektu kojeg izrađuje Structural Art, Puntamičani će dobiti ambulantu obiteljske medicine te višenamjensku dvoranu u kojoj će se također organizirati besplatni sportski program za građane. Radovi će započeti sljedeće godine, naglasili su HDZ-ovci koji su sinoć do ponoći predali liste za 29 mjesnih odbora.