Iako će se i ove godine glavni adventski događaji odvijati uz blagdanske kućice i pozornicu na Trgu pet bunara, ove će im godine ozbiljno konkurirati SC Višnjik. Uz već dogovoreno klizalište, na čijem se postavljanju ovih dana već radi, niknut će i tri "blagdanske kućice". Natječaj za njihov najam ovih je dana raspisao direktor SC Višnjik Denis Karlović, a one će prema njemu biti smještene unutar samog klizališta.

"Predmet natječaja je davanje u zakup poslovnih prostorija u naravi tri montažna objekata - Blagdanske kućice, svaka površine 6.72 m2 unutrašnjeg zatvorenog prostora. opremljene priključcima vode i struje uz prostor klizališta u sklopu kompleksa Višnjik. Obveza budućeg zakupca je izvesti radove prigodnog ukrašavanja, te unutrašnjeg uređenja i postavljanja neophodne opreme za obavljanje djelatnosti posluživanja hrane i pića kao i ishođenje suglasnosti za obavljanje djelatnosti", navodi se između ostalog u natječaju.

Početna cijena zakupa za predmet zakupa jedne Blagdanske kućice je 22.000 kn uvećano za iznos PDV-a.

Poslovni prostori daju se u zakup za obavljanje ugostiteljskih usluga posluživanja pića, pripremanja i posluživanja hrane, coffee&snack bara s radnim vremenom usklađenim s vremenom otvorenosti klizališta. od 24. studenog 2018. do 15. siječnja 2019. godine.