Osim Trpimirove obale koja je, kako smo ranije izvijestili, zatvorena za sav promet od Uskoka do Marine Zadar, na udaru su i drugi zadarski kvartovi. Na Meladi je tako, o čemu svjedoče fotografije s društvenih mreža, s jedne zgrade otpala fasada i oštetila najmanje tri parkirana automobila.

Kod Manga na Boriku bor je pao preko ceste pa se ne može proći automobilima. Prema gradu je tako nemoguće prometovati jednosmjernom cestom uz obalu, no rijetki su koji na to u ovakvim vremenskim neprilikama uopće pomišljaju.

Bor je pao i na kraju Arbanasa između Dječjeg vrtića Val i Punte Bajlo, baš kao i dva stabla na Relji. Dok je ono prvo popilano danas poslijepodne, drugo koje je palo u večernjim satima palo je na parkirani automobil. Jedna je grana oštetila automobil parkiran kod javnog WC-a u blizini stare Tehničke škole, vidljivo je iz fotografije JVP Zadra objavljene na stranici Vatrogasci - oni su naši heroji.

Na Trpimirovoj obali opasnost nije dolazila samo s mora, već i iz zraka. U trenutku dok smo prolazili cestom, s krova nesuđenog hotela Hyatt Maraska padala je ogromna oplata i srećom promašila automobile koji su nailazili. Zaustavila se uz ogradu hotela, o čemu svjedoče fotografije našeg fotoreportera Marka Dimića.