Grad Zadar raspisao je poziv za podnošenje prijedloga za dodjelu nagrada u akciji „Nasmiješeno sunce" za 2018. godinu. Akcijom se ocjenjuje razina uređenosti turističko-ugostiteljskih i uslužnih djelatnosti, kao i kvaliteta usluga koju pružaju, te se posebno ocjenjuje rad djelatnika u pojedinim segmentima usluge.

Pozivaju se fizičke i pravne osobe da podnesu svoje prijedloge za dodjelu nagrada u akciji „Nasmiješeno sunce" za 2018. godinu.

Prijedlozi se mogu podnositi u sljedećim kategorijama: najkvalitetniji ugostiteljski objekt (restoran, konoba, caffe bar, noćni bar), novi suvenir, najljepše uređeni izlog trgovine, najuređeniji balkon / vrt, najuređenija benzinska postaja, djelatnik godine (turistički vodič / informator, kuhar, konobar, prodavač, policajac / inspektor, čistač i djelatnik turističke agencije.

 Osim navedenih kategorija može se dati i prijedlog za dodjelu posebnog priznanja subjektima i institucijama za izniman doprinos u uspješnom odvijanju turističke sezone.  Prijedlozi se šalju tajnici Povjerenstva za ocjenjivanje na e-mail: [email protected] najkasnije do 26. listopada 2018. godine.