Vozač koji je jučer preminuo u prometnoj nesreći u Murvici je Leonardo Skroče, nekadašnji košarkaš Zadra. 

Skroče je početkom devedesetih igrao na poziciji centra, u vrijeme kada su u momčadi još uvijek igrali Darko Pahlić, Petar Popović, Veljko Petranović, ali i Arijan Komazec, Stipe Šarlija, Alan Gregov, Zvonimir Ridl...

S obzirom da su u momčadi koju je vodio Slavko Trninić na centarskim pozicijama neprikosnoveni bili Petranović i Šarlija, Skroče nije imao zapaženiju ulogu u ostvarenim rezultatima, ali svi pamte njegov fer odnos prema suigračima i protivnicima.

Podsjetimo, 43-godišnji Skroče je jučer oko 10,15 sati upravljao Fiatom zadarskih registracija. Iz neutvrđenih razloga prešao je na suprotni kolnički trak i izravno se sudario s tegljačem Scania (OS) kojim je iz suprotnog smjera upravljao 52-godišnjak. Nakon sudara Fiat se odbio u Peugeot (ZD), kojim je u smjeru Murvice upravljao 46-godišnjak. Skroče je na licu mjesta preminuo, a u prometnoj nesreći teško je ozlijeđen 46-godišnjak vozač Peugeouta, dok su njegova 41-godišnja supruga i petogodišnje dijete prošli s lakšim tjelesnim ozljedama.