Ryanair je dans najavio nove linije od Zadra prema Hamburgu, Kölnu i Nürnbergu, i to dva puta tjedno od travnja. Uz najnoviju prašku rutu, nove linije dio su Ryanairovog Ljetnog rasporeda za Zadar 2019, koji će uskoro biti najavljen.

Korisnici od sada mogu uživati u još nižim cijenama i najnovijim "Always Getting Better" poboljšanjima, uključujući smanjenu naknadu za predanu (checked-in) prtljagu - €25 x 20kg za predanu prtljagu, €8 x 10kg za predanu prtljagu, 10% popusta na Ryanair sobe s Travel Card i „Try Somewhere new" - platformu za putovanja na Ryanair.com

Ryanair će uskoro otkriti puni Ljetni raspored letova za Zadar 2019. Kako bi proslavio nove linije prema Njemačkoj, Ryanair je pokrenuo prodaju sjedala s 30 eura popusta na povratne letove za putovanja do ožujka 2019.

"Ryanair sa zadovoljstvom najavljuje tri nove linije od Zadra prema Hamburgu, Kölnu i Nürnbergu. Letovi kreću u travnju te će se odvijati dva puta tjedno kao dio našeg Ljetnog rasporeda za 2019. Naši korisnici u Hrvatskoj već sada mogu rezervurati karte do ovih triju novih aerodroma, sve do listopada 2019.", kaže Ryanairova izvršna direktorica za prodaju i marketing Ivana Hanjs

„Kako bismo proslavili, u prodaju puštamo milijun sjedala s 30 eura popusta na povratne letove za putovanja do ožujka 2019. Karte su dostupne za prodaju do ponoći u petak (19. listopada). S obzirom da se karte po ovako pristupačnim cijenama razgrabe izrazito brzo, pozivamo putnike da svoje karte čim prije osiguraju".