Novi direktor Turističke zajednice grada Zadra Mario Paleka danas je podnio ostavku na mjesto predsjednika Nadzornog odbora Nogometnog kluba Zadar. 

- Kako sam dana 1. listopada zaposlen na radnom mjestu direktora Turističke zajednice grada Zadra, sukladno odredbi čl. 24. st. 4. Zakona o turističkim zajednicama i promicanju hrvatskog turizma ne smijem biti član upravnog ili nadzornog tijela trgovačkog društva ili druge pravne osobe koja je član turističke zajednice. Kako je Nogometni klub Zadar s.d.d. član Turističke zajednice Grada Zadra, jasno je kako je moja funkcija predsjednika Nadzornog odbora kluba nespojiva s mojim radnim mjestom, slijedom čega sam s današnjim danom podnio ovu ostavku, naveo je Paleka za službene stranice zadarskog drugoligaša. 

- Zahvaljujem se svima na dosadašnjoj suradnji i želim da naš klub nastavi sa započetim poslovnim i sportskim uzletom. 

Direktor NK Zadar Svetko Ćustić zahvalio se Paleki na dosadašnjoj suradnji te mu poželio sve najbolje na novom radnom mjestu.

- U posljednja dva i pol mjeseca otkako je imenovan novi Nadzorni odbor imali smo vrlo dobru suradnju i nastavili smo zajedničkim snagama raditi na onome na čemu ustrajemo od prvog dana mog dolaska u klub, a to je stvaranje ozbiljne i transparentne organizacije, s ciljem svakodnevnog napretka u svim segmentima poslovanja. Na tom putu ćemo i nastaviti, a gospodinu Paleki se zahvaljujemo na dosadašnjoj suradnji i želimo mu mnogo sreće i uspjeha na mjestu direktora Turističke zajednice grada Zadra, kazao je Ćustić.