Iz zadarske bolnice objavili su kako se od četvrtka  naplaćuje parkiranje uz Poliklinku. Za jedan sat, cijena je 4 kune.

Za potrebe pacijenata, zaposlenika i posjetitelja osigurano je ukupno 210 parkirališnih mjesta za korisnike usluga Poliklinike i Zavoda za javno zdravstvo. Parkiranje je dozvoljeno svakodnevno u vremenu od 00-24 sata. Pristup parkingu omogućen je iz ulice Ljudevita Posavskog (sa zapadne strane) i ulice Katarine Zrinske (sa sjeverne strane).

Za vozila osoba s posebnim pravima (osobe s invaliditetom) osigurano je 20 označenih mjesta ispred glavnog ulaza Poliklinike za koje se parking ne naplaćuje. Pravo na besplatni parking ostvaruje se uz predočenje invalidske iskaznice i priložene parkiralište karte na Info pultu glavnog ulaza Poliklinike istog (radnog) dana u vremenu od 7.00 - 15.00 sati. Za troškove parkinga nastale u vremenu nakon 15.00 sati i u dane vikenda i blagdana, uz priloženu invalidsku iskaznicu i račun za parkirališnu kartu od prethodnog dana, refundacija se vrši na glavnoj blagajni Opće bolnice Zadar u prizemlju Upravne zgrade svaki radni dan od 07.00 - 15.00 sati.

Otvaranje parkirališnog prostora ispred zgrade Poliklinike dio je poslovne politike Bolnice koja će naplaćivati i postojeće parkiralište na kojem su ovog ljeta rampama bio ograničen ulaz  i besplatno parkiranje kamperima.