Grad Zadar priprema provedbu otvorenog postupka javne nabave za izgradnju zgrade - višenamjenske dvorane s popratnim sadržajem u Mjesnom odboru Novi Bokanjac. 

Procijenjena vrijednost radova iznosi 1.2 milijuna kuna (bez PDV-a), a rok završetka je 180 kalendarskih dana, odnosno pola godine od uvođenja izvođača u posao. Prema projektu zadarske tvrtke Structural Art, površina društvenih prostorija Mjesnog odbora iznosit će 2468,9 m². Oplemenit će se i okoliš i to sadnjom bjelogoričnih stabala i autohtonih mediteranskih biljki. Prilaz je osiguran s južne strane Ulice Alberta Hallera, a na parceli se već nalazi uređeno dječje kao i asfaltno nogometno igralište. 

Do 17. listopada traje poziv za prethodno savjetovanje sa zainteresiranim gospodarskim subjektima koji mogu dostaviti eventualne primjedbe i prijedloge. Ove se jeseni očekuje i objava natječaja za dugoočekivanu izgradnju osnovne škole na Novom Bokanjcu. Radove će zajednički financirati Grad te Zadarska nadbiskupija koja će ubrzo dovršiti i novu crkvu sv. Pavla.