Za posljednji ovosezonski cestovni nastup BK Zadar je odabrao utrku slovenskog kupa koja se vozila 7. listopada u mjestu Mengeš kraj Ljubljane. 

Odličnim rezultatima koje su zadarski biciklisti ostvarivali tijekom cijele sezone danas je pridodano i 5 plasmana među prvom desetoricom na kružnoj stazi u Mengešu.

Do najvrijednijeg plasmana sezone dopedalao je najbolji hrvatski U13 biciklist Luka Škara koji je u šprintu osvojio prvo mjesto ispred slovenskog državnog prvaka Svena Mernika i Nejca Peterlina, dok je četvrto mjesto među 24 vozača na startu pripalo također vozaču Bk Zadar Roku Šintiću. Slavka Barešić je bila treća kod djevojčica do 14 godina.

U kategoriji U15 Nicolas Gojković je osvojio 8. mjesto, Roko Šestan 16. , dok je Paulo Grgić bio 18 od 29 biciklista. Među kadetima stariji brat Gojković Oliver zauzeo je 10. mjesto, dok je Duje Peričić bio 12. među također 29 vozača na startu. U juniorskoj kategoriji Lovro Matek se plasirao na 18. mjesto među 37 vozača.

Službeni rezultati utrke su dostupni na slijedećoj poveznici:

https://prijavim.se/uploads/2403_result.pdf

Čestitke svim mladim biciklistima Bk Zadar koji su tijekom sezone nastupali širom Hrvatske, Italije i Slovenije kao i njihovom treneru Anti Radiću pod čijim vodstvom Bk Zadar završava još jednu sezonu kao najuspješniji hrvatski cestovni biciklistički klub.