Jedan je Zadranin ovih dana proglašen krivim za nasilničko ponašanje prema svojoj nevjenčanoj supruzi, koje se dogodilo u veljači ove godine, u 2 sata u noći. Prema presudi Prekršajnog suda u Zadru, nakon što mu je partnerica prigovorila da ne može voziti pod utjecajem alkohola počeo se prepirati te psovati riječima: „ jebem ti majku" da bi ju potom zatvorenim dlanom desne ruke udario u predio lijeve strane čela te je uhvatio za vrat.

Kada je djevojka počela vikati i pozivati pomoć, nakon što su prišli jedan mladić i jedna djevojka, muškarac ju je pustio te nogom udario u vrata osobnog automobila, prilikom čega se razbio prozor a krhotine pogodile djevojčino lice. Zbog tog je slučaja muškarac osuđen na kaznu od 1.300 kuna, od čega će mu se odbiti 300 zbog vremena provedenog u pritvoru.

Samo nekoliko mjeseci ranije muškarac je napadnutu izvanbračnu družicu zaprosio na jednoj velikoj javnoj priredbi. O tome su izvijestili i hrvatski mediji, no svoju veliku ljubav prosac nije znao pokazati u stvarnom životu. Zanimljivo je da je zbog svih okolnosti i života u izvanbračnoj zajednici nasilnik osuđen po Zakonu o zaštiti od nasilja u obitelji, iako nesretnu djevojku nakon velebne prošnje nije stigao ni oženiti.