Zadranin T. P. (22 godine) kažnjen je s 5.500 kuna zbog vrijeđanja policajaca koji su provodili očevid prometne nesreće što se dogodila 12. travnja na raskrižju ulica Kneza Novaka Krbavskog. On se na motociklu, prije stjecanja prava na upravljanje, vozio s mlađom ženskom osobom, kada ih je na križanju udarila vozačica automobila, koja je skrivila sudar. Međutim, dolaskom na mjesto sudara policijski službenici nisu zatekli T. P., jer je on motociklom otišao za automobilom Hitne medicinske pomoći u bolnicu.

Kada su policajci došli za njima on je negirao sudjelovanje u prometnoj nesreći, tvrdeći kako je djevojka pala s bicikla. „Nisam ja vozio moped, ona je sama pala sa bicikla, šupčino glupa, ne znaš ti mene i mog oca, popušit ćeš mi k....., imberlana budalo, nepismena seljačino, majmune jedan, jebem ti majku, jadna policija u kojoj takve šuge i seljačine rade i sl", rekao mu je tom prigodom, no nakon što su ga oni suočili s izjavama očevidaca, a i na nagovor njegovog oca, mladić je policajce odveo do Kolovara, pokazao im gdje je ostavljen moped, koji je tada i fotografiran i napravljen je očevid.

Zanimljivo je da je u ukupnoj kazni 5.000 kuna dosuđeno za upravljanje motociklom bez dozvole, a samo 500 kuna za vrijeđanje policajca. Ukoliko uplati dvije trećine novčane kazne u iznosu od 3.666,67 kuna, smatrat će se da je novčana kazna u cjelini uplaćena.