Formalno predsjednik Turističke zajednice Grada Zadra, gradonačelnik Branko Dukić, za HRT je komentirao sporazumni otkaz kojeg je  u utorak ponudio direktor Ante Rados.  Vijeće TZ kojeg u Dukićevo ime vodi Dražen Grgurović, objeručke je prihvatilo Radosovo napuštanje direktorskog mjesta.

- Ne mogu reći da sam iznenađen ali život ide dalje. S obzirom na osobne razloge podnošenja ostavke o tome želim da pitate njega, ne ulazim u osobne stvari. Imao sam dobre odnose s gospodinom Radosom na pripremi sezone, vjerujem da je dobro radio i da će sezona u gradu Zadru biti jako dobra i vidjet ćemo da će biti na razini prošle sezone, ako ne i puno bolja, naveo je Branko Dukić. On ne vidi razlog za brigu i otkriva proceduru:

- Turističko vijeće grada Zadra će sazvati skupštinu, natječaj za novog čovjeka će biti ubrzo i ne vidim razloga za brigu. Prema Pravilniku predsjednik Turističkog Vijeća grada Zadra a to je  gospodin Grgurović, on će voditi TZ do izabira novog čovjeka - izjavio je gradonačelnik Dukić.