Na posljednjoj sjednici Gradskog vijeća u Biogradu oporbeni vijećnik Ante Fuzul i gradonačelnik Ivan Knez umjesto u verbalnom izričaju snage su odmjerili u - golfu. Točnije, minigolfu, budući da je za ovu priliku Fuzul donio palicu i lopticu koje ne bi mogle poslužiti za igru na većim udaljenostima. Referenca se, međutim, odnosila na veliki golf. odnosno na 10. godišnjicu prvog obećanja izgradnje golf igrališta u Biogradu na Moru.

Fuzul, inače dopredsjednik Gradskog vijeća iz redova oporbe, na sjednicu je došao odjeven u majicu s natpisom na prednjoj strani "10. obljetnica 1. uspješne najave početka gradnje golf igrališta u Biogradu na moru", dok su na leđima bile ispisane "ostale uspješne najave" - dom za stare i nemoćne, POS, zatvoreni bazen, Pučko otvoreno učilište, ljetno kino, karting centar, kao i "ostatak uspješnih najava neprovedenih projekata koji ne stanu ni na XXL majicu".

Gradonačelnik Knez prihvatio je izazov i u vijećnici zaigrao golf, iako se pokazalo da ga je teško igrati ako nema rupice u koju bi se lopta ubacila. Za neuspjeh golf projekta grad odgovornost prebacuje na državu, koja bi zemljište trebala ustupiti gradu.

- Oporba naravno nema pojma kolika je to procedura i ne za mjeram vijećniku Fuzulu što pokušava skrenuti pozornost na taj ali i druge projekte koji zbog "više sile" nisu realizirani. Žao mi je što je potrošio novce na tiskanje majica. Grad naravno ne može tiskati toliko majica koliko bi bilo potrebno da se pojasni, onima kojima jasno nije, što su veliki i dugogodišnji projekti, te da Grad i gradonačelnik unatoč svim zalaganjima nije svemoguć, iako neki misle drugačije, rekao je Knez za službenu stranicu Grada Biograda.