U sklopu kriminalističkog istraživanja masovne tučnjave koja se dogodila u nedjelju ujutro u Biogradu uhićena su trojica muškaraca u dobi od 27 i 29 godina. 

Poritv jednog od njih, 27-godišnjaka, podnesene su dvije kaznene prijave zbog nanošenja tjelesnih ozljeda i sudjelovanja u tučnjavi, dok su ostali zadobili posljednju. Svi su jučer privedeni sucu istrage Županijskog suda u Zadru koji im je na zahtjev odvjetništva odredio istražni zatvor u trajanju od mjesec dana. 

U tijeku je također kriminalističko istraživanje nad još četiri muškarca s biogradskog područja, koji se dovode u vezu s ovim događajem, a koji su uz kaznenu prijavu zbog sudjelovanja u tučnjavi privedeni pritvorskom nadzorniku PU zadarske.

Podsjetimo, u tučnjavi ispred ugostiteljskog objekta na plaži Dražice teško su ozlijeđena dvojica mladića u dobi od 21 i 26 godina. Mlađi je zadobio prijelom čeljusti, dok je stariji iz sukoba izašao sa slomljenim nosom. Kako doznajemo riječ je o okršaju dvije grupe koje su se već i ranije sukobile. Nije isključena povezanost ovog incidenta s paljevinom automobila