ZADAR- Sezonski kradljivci u Zadru nisu zaustavljeni.

Policija izvještava o krađama novčanika i po stanovima. Tijekom vikenda provaljeno je u šest stanova. Lopovi su policiji nepoznati.
U subotu u Zadru, u ulici Put špetice nepoznati počinitelj je provalio u kuću u vlasništvu 53-godišnjaka te otuđio razni nakit i zlatninu.
Materijalna šteta iznosi desetak tisuća kuna.

Jučer poslijepodne u Zadru, u Velebitskoj ulici nepoznati počinitelj je provalio u stan u vlasništvu 56-godišnjaka te otuđio razni nakit i zlatninu.
Materijalna šteta iznosi više desetaka tisuća kuna.
  U ulici Stjepana Radića u isto doba, provaljeno je u stan u vlasništvu 40-godišnjakinje t iz koje je ukradena kozmetika.


 U subotu prijepodne u Šibenskoj ulici u Zadru, nepoznati počinitelj je provalio u stan u vlasništvu 29-godišnjakinje, odakle je otuđio novac i nakit.
Materijalna šteta iznosi desetak tisuća kuna.

Na Obali kneza Branimira u isto doba,  nepoznati počinitelj je provalio u stan koji koriste dvoje australskih državljana u dobi od 58-godina te otuđio novac, te u poslijepodnevnim satima u stan u vlasništvu 75-godišnjakinje, odakle je otuđio novac i zlatninu.
Sveukupna materijalna šteta iznosi više desetaka tisuća kuna,

U subotu poslijepodne u Zadru, u ulici Među bedemima nepoznati počinitelj je otuđio novčanik u vlasništvu 71-godišnje državljanke Danske.
Materijalna šteta iznosi više stotina kuna, a protiv nepoznatog počinitelja je državnom odvjetništvu podnijeta kaznena prijava zbog krađe.

Sinoć u Zadru, u ulici Don Ive Prodana nepoznati počinitelj je otuđio novčanik u vlasništvu 48-godišnje državljanke Austrije, dok je u Varoškoj ulici otuđio torbicu u vlasništvu 14-godišnje državljanke Australije. One su prijavile štetu od  preko deset tisuća kuna.