Županijski vijećnik Marko Pupić Bakrač obavijestio je javnost kako su vladajući HDZ i Renata Sabljar Dračevac danas u 9 sati neposredno prije županijske skupštine u tajnosti su sazvali Odbora za izbor i imenovanje.

Očito nemaju odustati od smjene SDPovaca iz odbora županijske skupštine koji odbili poslušnost Sabljar Dračevac u držanju većine HDZ-u. Osim što je ta smjena pravno neutemeljena, suprotna članak 33. Stavak 2 Poslovnika Županijske skupštine Zadarske županije kao što vidite ona se provodi na mučki način. Pokušava se sve provući u zadnji tren, dovesti skupštinare pred gotov čin staviti točku u zadnji tren na dnevni red po mogućnosti pred kraj kako tu protupravnu mućku ne bi popratili ni mediji a time ni javnost.
Međutim kao i uvijek do sada to im neće tek tako proći. Budući svaki član skupštine ima pravo prisustvovati sjednicama Odbora za početak Vijećnik Ante Rubeša i ja nacrtati ćemo se ujutro u 9 sati na sjednici Odbora za izbor i imenovanje. Nakon toga na skupštini nas očekuju do sada neviđene stvari. Na makijavelizam HDZa i Sabljar Dračevac odgovoriti ćemo na nama svojstven način. Molim Vas da sve to popratite i izvijestite javnost.

Vijećnik u Županijskoj skupštini Zadarske županije
Marko Pupić-Bakrač