Na adresu Grada Zadra pristigle su i otvorene tri ponude na javnom natječaju za rekonstrukciju dijela Ulice Nikole Tesle u Zadru. 

Sve ponude građevinskih tvrtki niže nu od procijenjene vrijednosti radova u iznosu od 4,95 milijuna kuna. Najnižu, čak za milijun kuna manju, dostavilo je Poduzeće za ceste Split koje za izvođenje radova traži 3,8 milijuna kuna. Za posao su zainteresirane i zadarske tvrtke Vodoinstalacija i Lavčević. Vodoinstalacija koja je posljednje dvije godine radila na gradskim prometnicama licitirala je iznosom od 4,3 milijuna kuna. Lavčević, koji se baš i ne bavi cestogradnjom, ali je radio za Sigmu nove zgrade zbog kojih se i radi obnova Ulica N. Tesle, ponudio je 4,2 milijuna kuna.  

Prema projektu kojeg je radio najveći zadarski projektni biro D&Z, kroz tri faze obnovit će se 550 metara ceste od rotora na raskrižju ulica Benka Benkovića i Franje Tuđmana do Ćirilmetodove ulice. D&Z su projektanti i novih stambenih zgrada u istoj ulici. Predviđeno trajanje radova je pola godine (150 kalendarskih dana), a ljeto za izvođača radova neće biti prepreka.