Iako je sezona kupanja već odavno počela, gradske tvrtke još se vode službenim početkom "rada" - 15. lipnja. Uoči današnjeg dana, naši su fotografi obišli najpoznatiju i najpopularniju gradsku plažu i objektivom zabilježili izgled Kolovara koja još nije u potpunosti uređena. 

- Ove godine smo do sada na uređenje plaže Kolovare utrošili 30.000,00 kn za nove suncobrane i 40.000,00 kn za nasipanje i ravnanje šljunka po plaži, saznajemo u Obali i lučicama, gradskoj tvrtki kojoj je primarna djelatnost parkiranje, a o plaži Kolovare brine se već gotovo čitavo desetljeće. Uz napomenu da se plaža "službeno otvara 15. lipnja", iz ove su tvrtke poručili kako će "do tada kao i svake godine biti uređena i sa svim sadržajima", među kojima očito nema većih novina. Nadamo se da će kupači i ostali korisnici biti zadovoljni, odgovaraju na naš upit.

Dok je u tijeku izrada Urbanističkog plana uređenja (UPU) obalnog pojasa od Kolovara do Punte Bajlo, pogledajte kako je na Kolovarama dočekana nova sezona kupanja!