U nedjelju od 12 do 21 sat u Fun Parku Biograd održan je teambuilding za djelatnike Maraske. Team-buildingu je prisustvovalo 95 djelatnika Maraske. Organizirana su prigodna natjecanja u XD Dark Ride virtualnoj vožnji kao i u posebno dizajniranom kvizu poznavanja proizvoda kao i povijesti Maraske. U jednoj i drugoj disciplini pobjedu je odnio Luka Vukoja.

Pod vodstvom Andreja Frica i u organizaciji Zajednica udruga Centar nezavisne kulture djelatnici Maraske imali su priliku sudjelovati u dinamičnom kvizu znanja. Uvodni dio kviza zahtijevao je od sudio-nika da pogode domaću i stranu glazbu, dok ih je prava poslastica čekala u završnom dijelu kviza kada su trebali pogoditi pitanja vezana za povijest Maraske i maraskinih proizvoda. U triler završnici pob-jedu je odnio Luka Vukoja, dok su drugo i treće mjesto pripali Marijanu Ljutiću i Aleksandri Rudić.

Pored kviza znanja djelatnicima Maraske osigurano je posebno virtualno natjecanje u tzv. 7D kinu, gdje su laserima mogli skupljati poene. U izuzetno zahtjevnoj natjecateljskoj igri prva tri mjesta osvojili su Luka Vukoja sa 45.300 bodova, Davor Vanja sa 31.800 bodova i Lenardo Vranić sa 19.800 bodova.

Pored organiziranog natjecanja u ove dvije discipline, djelatnici i njihove obitelji također su mogli neograničeno uživati u svih ostalim atrakcijama. Fun Park Biograd od 18. lipnja počinje raditi svaki dan od 15 do 23 sata.