Kao što smo najavili prošli tjedan, Hrvački klub Zadar sudjelovao je u subotu na Prijateljskom hrvačkom turniru održanom u Bistri, 24. turnir pod nazivom „Sljemensko podneblje". Ove godine zbog podudarnosti termina sa još dva hrvačka događaja na turniru je sudjelovalo šezdesetak hrvača iz osam hrvačkih klubova: Vindija, Lokomotiva, Metalac, Gospić, Herkul, Klinča sela, Bistra i Zadar.
Hrvački klub Zadar predstavljali su: Karlo Čondrić, Roko Strika, Marino Kovačević i Tomislav Zorić. Svi naši hrvači imali su minimalno po tri borbe što nam je na ovakvim turnirima jako važno. Najuspješniji bili su Marino Kovačević do 44 kg sa dvije pobjede i jednim porazom i Roko Strika do 68 kg sa tri pobjede i jednim porazom u konačnici osvojenim drugim mjestom, Tomislav Zorić do 44 kg osvojio je treće mjesto sa jednom pobjedom i dva poraza a Karlo Čondrić do 40 kg ovaj put nije došao do medalje ali je imao odličnu pobjedu sa puno tehničkih bodova dok je dvije borbe izgubio i na taj način se plasirao na petu poziciju.

Do kraja prvog dijela sezone ostaje nam odraditi Međunarodni turnir Gospić open a nakon toga dolazi na red i naš hrvački turnir Zadar open 2018 koji se ove godine održava 30.06.