Udruga CeliVita - Život s celijakijom, pod pokroviteljstvom Hrvatskog društva za pedijatrijsku gastroenterologiju, hepatologiju i prehranu, stručnog društva Hrvatskog liječničkog zbora, sufinancirano od strane Zadarske županije, Grada Zadra i ZU Farmacia, organizira predavanje pod nazivom "Celijakija danas", koje će se održati u ponedjeljak, 21. svibnja 2018. godine, s početkom u 14 sati u kongresnoj dvorani Hotela Kolovare u Zadru.

O postavljanju dijagnoze, bezglutenskoj prehrani, psihološkim aspektima oboljele djece, komplikacijama bolest i drugim temama izlagat će dr.Tomislav Ledenko, Tena Niseteo, Dušanka Kosanović, dr. Oleg Jadrešin i dr. Zrinjka Mišak.

Predavanja su namijenjena liječnicima obiteljske i školske medicine, pedijatrima, gastroenterolozima, psiholozima, odgajateljima u vrtićima, učiteljima, oboljelima od celijakije i članovima njihove obitelji itd.

Ulaz na predavanje je besplatan, a broj mjesta ograničen. Svi zainteresirani trebaju se prijaviti do 18. svibnja 2018. godine na mail zivotscelijakijom@gmail.com.