Niti godinu dana od otvorenja Mr. Razora, brijačnice koja je ubrzo postala omiljeno mjesto muškarcima, vlasnik Ivan Mišković i njegov tim proširuju ponudu i na žene. Na istoj lokaciji, samo suprotnoj strani zgrade, na „Maloj pošti" u Ulici Stjepana Radića 8a u ponedjeljak je svečano otvoren Mr. Razor Women.

- Samo ime govori - sada imamo uslugu uređivanja i uljepšavanja žena i muškaraca na jednom mjestu. U brijačnici i dalje ostaje „walk-in" sistem kao tradicionalni način koji podsjeća na neka prijašnja vremena, dok ćemo u Mr. Razor Women ipak funkcionirati na principu naručivanja, rekao nam je mladi Zadranin koji je zanat usavršao u Americi.

Upravo je i u novi frizerski salon unio dašak „Hollywooda". Naime, jedini u Zadru koristi Joico, proizvode za kojima su poludjele i svjetske zvijezde. Formuliran s keratin proteinima, Joico obnavlja i štiti kosu od iznutra prema van. Kompleks prodire u kompletnu strukturu kose te nudi kompletno rješenje za obnavljanje kose. Otkrijte umjetnost zdrave kose njihov je moto, a upravo je njega, poručuje Mišković, na prvom mjestu.

- Ljudi osciliraju s tretmanima i ponekad, zbog nedostatka vremena i volje, zaboravljaju na njegu, a ona je temelj lijepe i kvalitetne kose. Osim vrhunskih proizvoda, zaista mogu reći da imam najbolji tim u Zadru. Djelatnice s dugogodišnjim iskustvom redovito pohađaju stručne seminare po Hrvatskoj i inozemstvu. Edukacija je vrlo bitna i upravo zbog toga ovdje možete pronaći sve trendove i ispuniti sve svoje želje, poručuje Mišković.

Dok im je kosa u rukama stručnjaka, klijentice će se u ugodnom interijeru moći opustiti i uz čašu ukusnog Bottega pjenušca, kao rezultata suradnje Mr. Razor Women s ekskluzivnim distributerom G3 Spirits.

Radno vrijeme frizerskog salona je od ponedjeljka do petka od 8 do 20 sati te subotom od 8 do 13 sati. Nazovite 095 824 3125 i priuštite si oazu ljepote i opuštanja!