Na Višnjiku je danas održana izborna skupština NHR-a grada Zadra. Grad Zadar je stvorio sve preduvjete za podizanje gradske organizacije a Skupštinu je vodio Vladimir Kovačević, županijski koordinator. Prisutnima se obratio najprije Željko Glasnović, koji je bio oduševljen jer je na početku govora prepoznao svoje suborce medu okupljenima.

Nakon njegovoga kratkoga ali žestokoga govora, predsjednica Neovisnih za Hrvatsku Bruna Esih pohvalila je dosadašnji rad u Zadru kao i po svim općinama u kojima NHR ustrojava ili je podigao podružnice. Predsjednica je napomenula da ogroman entuzijazam koji je zatekla ovdje i volju za radom polako počinje davati plodove.

Za predsjednika je jednoglasno izabran Mate Lukić, za zamjenika predsjednika izabran je Mile Knežević a za tajnika Ante Katalinić. Izabran je i izvrsni gradski odbor od devet članova, te nadzorni odbor na čijem je čelu Dežana Dujić. Diplomirana novinarska Višnja Knežević od sada je osoba zadužena za javnost i medije NHR-a Zadar.

Na kraju je Mate Lukić svojim obraćanjem prisutnima prezentirao sve što je tim uradio do sada i što će uraditi u buduće vrijeme.

- Naša snaga je neupitna, naše vodstvo je jak vjetar u jedra. Nastavljamo i dalje raditi za boljitak života svih Zadrana. Sretan sam jer ovi ljudi izabrani oko mene pokrivaju različita područja i svaki od njih će dati svoj obol stranci i ljudima koji nas prepoznaju, rekao je Lukić.