Ritam kulturizma i ove godine „Zrači dobrotu"! U okviru humanitarnog dijela projekta, u organizaciji studenata diplomskih studija Odjela za turizam i komunikacijske znanosti, u ponedjeljak, 16. travnja, u 12:00 sati na parkiralištu Novog kampusa Sveučilišta u Zadru snimit će se zajednička fotografija iz zraka. 

Na snimanje fotografije pozvani su svi kako bi formirali što veći znak Lige protiv raka Zadar i na ovaj način simbolično obilježili naziv humanitarnog dijela projekta uoči početka samog programa ovogodišnjeg Ritma kulturizma (25. - 27. travnja) te ukazali na potrebu za nabavom linearnog akceleratora, aparata za zračenje onkoloških bolesnika Opće bolnice Zadar. 

Linearni akcelerator je neophodan za objedinjavanje svih faza liječenja onkoloških bolesnika Zadarske županije, kako ne bi bili izloženi troškovima odlaska na zračenje u Split, Rijeku i Zagreb. Putovanja na liječenje u druge gradove iscrpljuju bolesnika, ali i cijelu njegovu obitelj kao dodatni financijski izdatak i organizacijski problem.

Sva novčana sredstva koja se prikupe tijekom tri dana trajanja programa, od 25. do 27. travnja, bit će donirana Ligi protiv raka Zadar za kupnju linearnog akceleratora, aparata za zračenje onkoloških bolesnika Opće bolnice Zadar.

Sve informacije vezane za projekt Ritam kulturizma 2018. možete pronaći na Web i Facebook stranici