"Nije mogla bolja nagrada u ovo vrijeme jer uređujem apartman tako da sam oduševljen što ću sve naći na jednome mjestu" - prve su riječi Petra Sikirića iz Bibinja koji je u Pevecovoj velikoj nagradnoj igri osvojio 100.000 kuna na darovnoj kartici. Nagradu mu je uručio član Uprave Peveca Jure Radoš u prodajnom centru u Zadru, a sretan dobitnik odmah je odlučio i provjeriti što će izabrati iz bogate Pevecove ponude.

Isprva je, neposredno nakon što je izvučen njegov identifikacijski broj, bio u nevjerici. No, sad kad mu je darovna kartica Peveca i uručena, sigurno više nema dvojbi.

Podsjetimo, Pevec je dijelio čak 311 nagrada od kojih je prva bila 100.000 kuna na darovnoj kartici, 10 je dobitnika dobilo po 10.000 kuna te 300 po 1000 kuna. Sretni dobitnici su iz cijele Hrvatske.

Jedini uvjet za sudjelovanje u nagradnoj igri bio je ispuniti pristupnicu za članstvo u Pevec klubu.

Svaki utorak je “Dan za mene”, kada imatelji Pevec klub kartice ostvaruju posebne pogodnosti, a u sklopu reddovite kataloške ponude također je dio artikala koji su mogu povoljnije kupiti uz Pevec karticuw vjernosti. Svoju vjernost Pevec klubu potvrdilo je više od sto tisuća kupaca koji su sudjelovali u nagradnoj igri, a svakiom ih je danom sve više.