Vrijeme je za proljetni shopping uz najbolje popuste u sklopu još jedne Super subote. Dođite 14. travnja u još veći Supernova centar Zadar i iskoristite mnoštvo ponuda koje će vam donijeti fantastične uštede.

Ako još uvijek niste obnovili svoju garderobu proljetnim odjevnim kombinacijama, odvojite vrijeme ove Super subote i odaberite sve što želite po najboljim cijenama. Naše trgovine pripremile su odlične popuste i akcije na svoje proljetne kolekcije i puno više od toga.

Među posebnim ponudama izdvajamo: 30% popusta na svu obuću po redovnim cijenama u Adidasu, 30% popusta na kupnju odijela i dvije košulje iz nove kolekcije Di Caprio by Varteks, 30% popusta na jakne u Tom Tailoru, 20% popusta na novu kolekciju tenisica u trgovini Nike, 20% popusta na cijeli asortiman u Hervisu, od 20 do čak 70% popusta na sav asortiman u trgovini Posteljine.hr te 25% popusta u novootvorenoj trgovini Lonci i poklopci by Bajde.

Više informacija o posebnim ponudama i popustima koje Vas očekuju ove Super subote, u još boljem i većem centru, pronađite na https://supernova.hr/hr/zadar ili na Facebook stranici centra.

Subota, 14. travnja, dan je za najbolji proljetni shopping - Vidimo se!