Uprava Opće bolnice Zadar izdala je obavijest o zabrani parkiranja osobnih vozila unutar kruga bolnice.

Sukladno članku 56. Pravilnika o kućnom redu Opće bolnice Zadar zabranjen je ulaz i parkiranje svim vozilima na motorni pogon unutar kruga Bolnice, osim taksativno predviđenih slučajeva. Parkiranje je dozvoljeno samo na za to predviđenim površinama. 

- Zbog zatvaranja dijela pristupnog puta unutar kruga ustanove, ovim vas putem obaviještavamo da će se od današnjeg dana navedena mjera sigurnosti kontrolirati te molimo da se pridržavate istog. Navedeno se posebice odnosi na prometnicu ispred ulaza Službe za kirurgiju; ulaz za kirurške ambulante. Mjera sigurnosti određena je zbog neometanog pristupa sanitetskih vozila. U slučaju postupanja protivno Pravilniku o kućnom redu biti ćemo prisiljeni pozvati nadležne službe za uklanjanje motornih vozila, a sve u svrhu zaštite osoblja i pacijenata, stoji u obavijesti koju potpisuje zamjenik ravnatelja dr. Edi Karuc. 

U krugu zadarske bolnice u tijeku su završni radovi na mostu Poliklinike. Osim brzog završetka istih, u Općoj bolnici očekuju i skorašnji početak radova na rušenju postojeće zgrade i izgradnja Odjela za pulmologiju, onkologiju, infektologiju i dermatologiju, te adaptacija dnevne bolnice Službe za kirurgiju.