ZADAR- Da je bojanje Novih vrata ispao loš posao, ukazao je jučer na sjednici Gradskog vijeća SDP-ov vijećnik Antun Novoselović.

- Deset dana nakon što su izvođači radova otišli, otpadaju boja i žbuka. Nije valjda i to učinila opozicija ili neka viša sila?! Biste li trpjeli da netko tako radi vašu kuću, pitao je Novoselović.
Pročelnik za gospodarenje gradskom imovinom Tomislav Korona opravdao je takve posljedice hidroizolacijom te najavio sanaciju. - Izvođači radova su se obavezali da će to popraviti kada se stvore uvjeti, kada se iscijedi vlaga, najavio je Korona. On je dva puta istaknuo kako se ne radi o obnovi već o bojanju Novih vrata.
- Ne trebat braniti ono što je neobranjivo. To je sramota. Svečano se obavezujem da ću ja to  napraviti sa svojim prijateljima, replicirao je Novoselović, tražeći da taj izvođač više ne radi s Gradom Zadrom.

U istom stilu dobio je svečano obećanje pročelnika Korone: mislim da moj kao i drugi odjeli može raditi na boljitku i da će Zadar biti ljepši nego što je bio!