Zadar dobiva novi noćni klub! Prema riječima vlasnika Tonija Šimićeva i Marina Goleša, "Hype" predstavlja osvježenje na klupskoj sceni grada. 

-  Vodili smo se idejom da kroz urbani interijer i program, koje smo osmislili zajedno s našim voditeljom Franom Miletićem, stvorimo nešto što Zadar još nema, nešto što nedostaje u noćnom životu grada, priča nam Šimićev dok traju završni radovi u prostoru na Obali kneza Branimira.

Preko dan Hype će funkcionirati kao kafić, a kad padne noć fotelje će zamijeniti barski stolovi i plesni podij. Dress code, vizualni efekti i poznati DJ-evi s kompilacijom većinski stranih hitova, samo su dio programa koji će svoj vrhunac doživjeti na ljeto kada će se plesni podij produžiti i na terasu.

- Ulaz u klub bit će zabranjen mlađima od 23, a cijene će biti pristupačne, poručuje Šimićev, 33-godišnji Zadranin koji se ugostiteljstvom bavi od 18. godine. "Vrpcu" će večeras prerezati posebni uzvanici, prijatelji i obitelj, dok je prvi, službeni dan rada Hype bara ovaj petak kada će za atmosferu do 4 sata ujutro biti zadužen resident DJ.

Prije otvorenja, ekipa 057 medija zavirila je u novo mjesto na klupskoj sceni Zadra - pogledajte kako izgleda!