Otvaranje nije bilo javno pa će, prema pravilima javne nabave, svi podaci biti objavljeni na web stranici Grada kad procedura završi, a prije toga ne možemo davati informacije o postupku, odgovor je gradske uprave na naš upit o ishodu natječaja za izgradnju tržnice uz Put Bokanjca na Meladi. 

Javni postupak koji je svega tisuću kuna manji od vrijednosti ispod koje se ne primjenjuje Zakon o javnoj nabavi, 500 tisuća kuna, završio je 3. travnja. 

Kako ipak doznajemo, za ovaj su se posao javile dvije građevinske tvrtke. Jedna ponuda pristigla je iz Đakova, dok iza druge ponude stoji "kućni majstor" Grada, zadarski Stipčević, koji već godinama obavlja građevinsko - obrtničke i kamenoklesarske radove na javnim i prometnim površinama. Obje ponude su u okviru procijenjene vrijednosti radova, a u tijeku je postupak pregledavanja ponuda. 

Prema projektu Željka Predovana, tržnica na Meladi imat će sve potrebne standarde - javnu rasvjetu, vodu, odvodnju, javni WC. Bit će popločana, ali imat će i zelenila. Odabrani izvođač posao će morati završiti u roku od 120 radnih dana.